Uitvaartdiensten

Uitvaartdienst en aula

Uitvaartdienst in de kerk

Wanneer men gekozen heeft voor een katholieke begrafenis in een kerk, dan verloopt deze in overleg met de priester van de betreffende parochie. De driehoek priester – familie – uitvaartverzorger zorgt ervoor dat de uitvaart volgens wens verloopt.
 

Uitvaartdienst in de aula

Veel uitvaartdiensten worden nog steeds in de kerk gehouden, maar de vraag naar alternatieve afscheidsruimtes groeit. Om aan deze vraag tegemoet te komen, hebben wij ervoor gekozen om een aula te integreren in onze beide rouwcentra. De aula's hebben een 150-tal zitplaatsen. Wij verzorgen diensten van elke geloofsovertuiging en volgens de wens van de familie van de overledene.

De diensten kunnen persoonlijk opgemaakt worden of in samenspraak met een voorganger, met eigen keuze van teksten en muziek. Er is mogelijkheid om een projectie met persoonlijke foto’s of beelden te laten afspelen tijdens de dienst. Indien de familie dit wenst, kan de dienst worden opgenomen en nadien worden meegegeven. Er is ook mogelijkheid tot livestream. Vanuit de aula is er zicht op de natuur, die zorgt voor een serene sfeer.